REAL Field Meal

Field Meal fra Drytech er komplette måltidspakker med lang holdbarhet. Feltrasjonene er satt sammen i samråd med det norske Forsvaret og tilbyr varierte menyer. Alle hovedmåltider har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Det meste av tilbehøret som inngår i rasjonene er også tilgjengelig for salg og har holdbarhet på minimum 2 år.

Field Meal er hovedsakelig tilberedt av norske og friske råvarer, skånsomt foredlet i en egenutviklet tørkeprosess. Prosessen bevarer rettenes naturlige smak, aroma, utseende og næringsverdier. Rettene er basert på anbefalte næringsverdier fra Statens råd for kosthold og ernæring. Field Meal er satt sammen for å sikre inntak av alle nødvendige næringsstoffer og for å gi tilstrekkelig energi for fysiske aktiviteter i vårt klima.

I Field Meal posen inngår en "hovedrett" som bare skal tilsettes varmt vann før den kan nytes. Tilsett vann til merket på posen, rør om og vent 8-10 minutter. Tilsett om nødvendig litt mer vann om du ønsker.

I det brede sortimentet er det flere laktose- og glutenfrie retter i tillegg til rene vegetariske retter. Produktene er pakket i vakuumerte poser for å sikre at emballasjen er tett og uten mikrolekkasjer og at innholdet får lang holdbarhet uten at det kreves spesielle lagringstemperaturer.